Általános Szerződési Feltételek


Üdvözöljük az Értékesítés és Szállítás Általános Szerződési Feltételeinél!

Ezek az Általános Szerződési Feltételek a termékweboldalunk (a továbbiakban: „Weboldal”) látogatóira (a továbbiakban: „Vásárlók”) vonatkoznak. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az Általános Szerződési Feltételeket mielőtt hozzáfér és/vagy megrendel bármilyen terméket a Weboldalról. Önt kötni fogják ezek az Általános Szerződési Feltételek attól a pillanattól fogva, mikortól a Weboldalon történő rendeléssel Ön kifejezettem elfogadja a feltételeket.

Nyomtassa ki ezen Általános Szerződési Feltételeknek egy példányát a jövőbeni használatra!

Amennyiben bármilyen kérdése adódna a Weboldallal és/vagy ezekkel az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatosan, kérjük, lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálatunkkal a vonatkozó Kapcsolatfelvételi oldalunkon megadott adatokkal.

Ez a dokumentum az eredeti Általános Szerződési Feltételek magyar fordítása, minden vitás esetben az eredeti, angol nyelvű változat a mérvadó!


І. Termékek és Árak

A termékek fő jellemzőinek és szolgáltatásainak leírása megtalálható ennek a Weboldalnak a termék oldalán.

Az ezen a Weboldalon található termék árak véglegesek, s tartalmaznak minden felszámítandó adót. A termék árak megváltozhatnak anélkül, hogy a Vásárlók a rendelés művelete előtt értesítésre kerülnének. A vásárlók elfogadják, hogy mindig a rendelés leadásakor érvényes aktuális árat kell megfizetniük.


ІІ. Megrendelések

Ön a megrendelését csak online módon adhatja le, s kizárólag erről a Weboldalról. A rendelés leadásához Önnek ki kell töltenie a megrendelési űrlap minden olyan mezejét, mely meg van jelölve (*). Az ezen a Weboldalon begyűjtött adatok típusai a következők: keresztnév és családi név, telefonszám, teljes cím (város, irányítószám, utcanév, megye) és e-mail cím. Bármilyen személyes adat, melyet Ön ennek a Weboldalnak nyújt, és melyek segítségével Ön azonosítható, az ennek az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően, s az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (Általános adatvédelmi rendelet, angolul General Data Protection Regulation, GDPR) 13/14 cikkének megfelelően van helyesen és törvényesen feldolgozva. Ez a Weboldal megtesz minden elvárható technikai és szervezeti intézkedést az Ön személyes adatainak megvédésére az illetéktelen vagy törvénytelen feldolgozástól, ide érve az Ön adatainak titkosítását az elérhető iparági szabványmegoldásokkal.

A rendelés után Ön egy automata megerősítő üzenetet kap az Ön által megadott e-mail címre. Ennek a megerősítő e-mailnek a megérkezése azt jelzi, hogy az Ön megrendelését fogadta a rendszerünk, és készen áll a kiszállításra. Kérjük, válaszoljon arra az üzenetre, amennyiben törölni szeretné megrendelését és/vagy bármilyen módosítást szeretne végrehajtani a szállításon. Habár, függetlenül a megerősítő e-mail megérkeztétől, s egyben részeként a csalásokat megelőző rendszerünknek, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ügyfélszolgálatosaink felhívják Önt a rendelés leadása után, amennyiben pontosításra van szükségük és/vagy az Ön jóváhagyása kell a szállításhoz és/vagy részletekre van szükség a termék kiszállításával kapcsolatosan.

A rendelés leadásával a Weboldalon, illetve ezen Általános Szerződési Feltételek kifejezett elfogadásával Ön garantálja, hogy legálisan képes kötelező érvényű szerződéseket kötni. Az ügyfeleknek meg kell adniuk egy érvényes telefonszámot, e-mail címet és címet, és kifizetni a megrendelt termékek árát a futárszolgálat kiszállításakor az érvényes rendeléshez. Az ügyfelek nem adhatnak le hamis rendeléseket, nem írhatnak hamis értékeléseket a termékekről, és nem szolgálhatnak más hamis információkkal sem.


III. Fizetési mód

Minden megrendelést készpénzzel kell kifizetni a futárszolgálatnak, a kiszállítás időpontjában jelen lévő futárnak. Jelenleg nem fogadunk el hitel- vagy betéti kártyákat és/vagy másféle elektronikus fizetési módokat. A Weboldalunk az adatgyűjtés közben semmilyen fizetéssel kapcsolatos információt sem gyűjt az Ügyfelektől.


ІV. Kiszállítás

A megrendelt termékek a rendelés kézhez kapásától számított 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek. Amennyiben a termék nem érhető el, kötelességünk értesíteni Önt az ezen az oldalon leírt időtartamon belül. Nem vállaljuk a felelősséget a rendelések késéséért, amennyiben azt a futárszolgálat okozza, vagy az Ügyfél által rosszul megadott kézbesítési adatok (cím, telefonszám) okozzák, vagy más vis major ok esetén.


V. A Weboldal használata

Szigorúan be kell tartanunk a nekünk nyújtott személyes adatok védelmében hozott törvényeket, hogy megvédjük az ügyféladataink a megadott szállítási címre a megállapodott időn belül kiszállított termékeknél. Egy speciális titkosítási algoritmust használunk a nekünk nyújtott személyes adatok védelmére. Az adatokat speciális formában tartjuk, mely matematikailag bizonyítottan nem visszafejthető.

A nem megfelelő szállítási adatok esetén, ide értve a rossz címet és/vagy telefonszámot, esetlegesen nem tudjuk kiszállítani a megrendelt termékeket.

Nem vállaljuk a felelősséget a termékek gyártói által megadott információk helyességéért.


VI. Garancia

A Vásárlók a következő Garanciális lehetőségek közül választhatnak:

7 napos Dead-on-Arrival (DOA, a megérkezéskor hibás termék) garancia

Amennyiben az Ön terméke sérülten vagy működésképtelen állapotban érkezik, kérjük, lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálatunkkal és jelentse be a működésképtelen, sérült vagy hiányos terméket (DOA) a megrendelés kézhez vételét követő 7 napon belül. Amennyiben a termék visszaérkezik az Ügyfélszolgálatunk által megadott címre, ingyen küldünk Önnek egy új terméket.

A DOA garanciára való jogosultsághoz az Ügyfeleknek a következőket kell tenniük:

6 hónapos Javítási Garancia

Az alapértelmezett termék garancia 6 hónapos, mely akkortól indul, amikor Ön megkapja a terméket, s mely alatt Ön jogosult az ingyenes javításra. Bármely ingyenes javítást jóvá kell hagyatni a gyártóval.

A 6 hónapos Javítási Garancia igénybevétele érdekében a Vásárlóknak a következőket kell tenniük:

 

Mielőtt elindítaná a fent említett két garancia valamelyikének ügyintézését, kérjük, használja a termékkel együtt csomagolt Használati útmutató részeként leírt hibakeresési tippeket.


VII. Visszaküldések és visszatérítések

A visszaküldéseket a velünk történt kapcsolatfelvétel után tudjuk fogadni. Önnek a megrendelés kézhez kapását követően 14 napja van meggondolnia magát, és visszaküldenie a terméket a teljes értékű pénzvisszatérítésért, a törvény által megszabott feltételeknek megfelelve.

Amennyiben Ön bármilyen ok miatt nem szeretné a terméket a kézhez kapásától számított 14 napon belül, kapcsolatba kell lépnie az Ügyfélszolgálatunkkal a visszaküldés és a teljesértékű visszatérítés miatt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ilyen esetekben a visszaküldés költségét a Vásárlóknak kell kifizetniük, mely nem visszatéríthető.

Az visszaküldésre és visszatérítésre való jogosultsághoz a Vásárlóknak a következőket kell tenniük:


VIII. Panaszok

Ez a Weboldal minden visszajelzést nagyon komolyan vesz, és a panaszokkal olyan gyorsan és hatékonyan foglalkozik, amennyire az lehetséges.

A Weboldalon leadott rendelésekkel kapcsolatos panaszokkal kérjük, küldjön e-mailt az Ügyfélszolgálatunk részére a Kapcsolatfelvételi oldalon feltüntetett elérhetőségeken keresztül. Kérjük, hogy az Ön panaszának lehető leggyorsabb kezelését segítse a panasz összes részletének megadásával, az Ön rendelésének számával, illetve az Ön elérhetőségének adataival.


IX. Változtatások az Általános Szerződési Feltételekben

Fenntartjuk magunknak a jogot az Általános Szerződési Feltételek bármikor történő megváltoztatására, miközben az ügyfél által a rendelés leadásakor elfogadott általános feltételek is érvényesek maradnak. Kérjük, kövesse az Általános Szerződési Feltételek változtatásait!

A Weboldal tartalmazhat elírásokat vagy más hibákat illetve pontatlanságokat, melyek miatt nem lehet teljes vagy aktuális. Fenntartjuk magunknak a jogot bármilyen hiba, pontatlanság vagy mulasztás kijavítására, az adatok lecserélésére vagy frissítésére, bármilyen időpontban, előzetes értesítés nélkül. Fenntartjuk magunknak a jogot bármely olyan rendelés visszautasítására, mely a weboldalon található hibás, pontatlan információk alapján került leadásra, ide értve, de nem kizárólagosan a hibákat, pontatlanságokat vagy nem naprakész információkat az árról, kiszállításról, fizetési feltételekről vagy a visszaküldési szabályokról.